معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

آخرین وضعیت استخدام معلمان + گلایه معلمان بابت عدم دریافت حقوق!

برخی معلمان که در سال ۱۴۰۱ به استخدام آموزش و پرورش درآمده‌اند، از عدم دریافت حقوق از ابتدای مهر تا به امروز خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 05
کد خبر: ۱۸۲۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، این افراد جزو معلمان جدیدالورود هستند که سال ۱۴۰۱ از طریق آزمون استخدامی پذیرفته شده‌اند، اما به دلیل کسر امتیاز در گزینش، موفق به احراز صلاحیت نهایی نشده بودند، اما پس از ارزیابی‌های تکمیلی، مجدد تأیید شدند.

این افراد جزو معلمان جدیدالورود هستند که سال ۱۴۰۱ از طریق آزمون استخدامی پذیرفته شده‌اند، اما به دلیل کسر امتیاز در گزینش، موفق به احراز صلاحیت نهایی نشده بودند، اما پس از ارزیابی‌های تکمیلی، مجدد تأیید شدند.

به گفته این دسته از معلمان، فروردین امسال در بررسی‌های تکمیلی گزینش تأیید شدند و در شرایطی که از ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا به امروز به صورت رسمی و تمام وقت مشغول تدریس هستند، تا به امروز ریالی حقوق دریافت نکرده‌اند!

به گفته آنها، ادارات آموزش و پرورش تغییر سال و نبود بودجه را دلیل عدم واریز ۶ ماه حقوق معوقه اعلام می‌کنند، اما این صحیح نیست که در آغاز کار معلمی علاوه بر تحمل فشار روانی و نگرانی ناشی از روند بررسی گزینش و صرف هزینه‌های هنگفت رفت و آمد به مدرسه، ۶ ماه زحمات معلمی آن‌ها نادیده گرفته شود.

این معلمان نگران آن هستند که در سال تحصیلی جاری، حقوقی به آن‌ها پرداخت نشود و ارائه کد پرسنلی و پرداخت حقوق از مهر ۱۴۰۲ انجام شود.

یکی از معلمان استان خوزستان در این باره می‌گوید: «سال گذشته در آزمون استخدامی آموزش و پرورش پذیرفته و از ابتدای مهر وارد کلاس‌های درس شدم، اما اواخر آذر ماه اعلام شد به دلیل رد شدن در گزینش باید کلاس درس را ترک کنید در عین حال آموزش و پرورش استان نیز به دلیل کمبود دبیر مانع خروج از کلاس‌های درس شد.

در اعتراض مجدد به نتیجه گزینش، تأیید شدم و با وجود دریافت کد پرسنلی و صدور حکم از ابتدای مهر حقوق دریافت نکرده‌ام! در جریان سفر رئیس‌جمهور به استان خوزستان این موضوع را به او منعکس کردیم و امیدوارم مشکل حل شود؛ دو فرزند دارم و عدم پرداخت حقوق زندگی ما را با چالش مواجه کرده است و طی این مدت فقط با قرض گرفتن در حال گذران زندگی هستم.»

چرا معلمان بدون تأیید گزینش وارد کلاس درس شدند؟

استخدام معلمان جدید در سال ۱۴۰۱ با حواشی بسیاری همراه بود، جمعیت زیاد آن‌ها و نبود فرصت کافی برای گزینش، منجر به آن شد تا معلمان قبل از اعلام نتایج گزینش و بدون تأیید نهایی از ابتدای مهر تدریس را آغاز کنند، اما پس از مدتی در میانه سال تحصیلی به برخی از آن‌ها اعلام شد که در گزینش رد شده‌اند!

این فرآیند علاوه بر ایجاد مشکلات مختلف برای معلمان، حواشی متعددی را رقم زد و اکنون معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش باید پاسخگو باشد که چگونه معلمان بدون تأیید گزینش وارد کلاس‌های درس شدند؟ آیا این کار غیرقانونی نیست؟

معلمانی هم که در گزینش رد شدند به ازای ماه‌هایی که به تدریس مشغول بودند، ریالی حقوق و حق‌الزحمه دریافت نکردند.

آموزش و پرورش تا این لحظه پاسخی درباره چرایی این اتفاقات ارائه نکرده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار